Naar aanleiding van het succes van de Wintertriathlon in Groningen in 2004 en 2005 is in het voorjaar van 2006 de stichting Wintertriathlon Groningen opgericht. Deze stichting heeft als doel om de continuiteit in het organiseren van de Wintertriathlon Groningen te waarborgen en zo ieder jaar een Wintertriathlon te organiseren. 

Deze stichting wordt geleid door een bestuur. Het bestuur van deze stichting wordt gevormd vanuit de drie organiserende verenigingen: G.S.S.V. Tjas; de studentenschaatsvereniging, G.S.T.V. Tritanium; de studententriathlonvereniging en G.V.A.V. Rapiditas; de ''burger''-triathlonvereniging.

Wij hebben op dit moment een aantal vacatures voor het bestuur. Heb je zin om in maart 2018 een wintertriathlon te organiseren. Vanaf oktober vergader je maandelijks één keer en afhankelijk van je functie en je beschikbare tijd ben je nog een dagdeel in de week kwijt om je functie te vervullen. Op de dag van de Wintertriathlon ben je van 's morgens vroeg tot eind van de dag bezig en in de week ervoor afhankelijk van je functie en je beschikbare tijd nog een aantal dagdelen.

Heb je interesse? neem contact met me op of met één van de andere bestuursleden. Afhankelijk van wat je wil, zijn er meerdere bestuursfuncties beschikbaar

 

Naam
Functie
Vacant Voorzitter
Marijke van Dijk            Secretaris
Dennis Wennemars Penningmeester
Anton Stempher Technisch coördinator
Stephan Benninga Algemeen lid
Tiemen Brouwer Algemeen lid
Nicky del Grosso Vrijwilligerscoördinator