Runnersworld
Runnersworld is dé winkel voor zowel de beginnende '4Mijl' loper als de gevorderde loper. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Wij analyseren je (blote)voeten en de wijze waarop hardloopt (videaoanalyse). Ook houden we rekening met eventuele blessures uit het verleden (tot een hernia aan toe!).
Cycletrend

Cycle Trend bestaat sinds 1998. Met de start van een intensieve samenwerking in 2009 tussen zelfstandige ondernemers verspreid over Nederland is in 2011 CycleTrend als concept winkel ontstaan. Het concept CycleTrend is nog steeds zeer succesvol door ondernemerschap en het zelfstandige karakter van elke eigenaar dat behouden blijft. Klanten profiteren van het grote CycleTrend-netwerk dat een enorme hoeveelheid aan kennis en kunde bezit.

Bij CycleTrend kijken we samen met u welk product en het gebruik daarvan het beste bij u past. Wij zijn specialist op het gebied van sportieve fietsen en gaan daar zo diep mogelijk op in. Openheid, kennis, goede adviezen en kundigheid kunt u zeker van ons verwachten.

Fysiosportief

De jaarlijkse Wintertriatlon komt er weer aan! Een top triatlon voltooi je zonder blessures, helaas is blessureleed een veel voorkomend probleem onder fanatieke sporters. Mocht je klachten of blessures hebben, dan is het vaak goed om even te laten controleren door een fysiotherapeut waar je klachten nou precies vandaan komen, of ze vanzelf weer over gaan, of dat je toch meer advies en aandacht nodig hebt. Daarom heeft de organisatie van de wintertriatlon ons gevraagd jullie hierin te ondersteunen, adviseren en begeleiden.

Hierbij stel ik mij nog even voor: ik ben Rosa Haverkort en werk bij Fysiosportief te Groningen als fysiotherapeut. In de praktijk neem ik het grootste deel van de hardlopers, atletiekers en triatleten onder mijn hoede. Niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit interesse begeleid ik deze groep veel. Als ervaren hardloper weet ik hoe vervelend blessures zijn tijdens het sporten, zeker als je naar een bepaald doel toe werkt en je door je blessure wordt belemmert. Daarom zal ik jullie in de voorbereiding naar de triatlon en daarna, begeleiden bij blessures, blessure preventie en sportspecifieke revalidatie.

Wil je graag een afspraak maken of heb je een vraag, dan ben ik goed bereikbaar via mijn telefoonnummer: 06-26134500 of e-mail adres: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Goedkope energie Sinds 2004 kennen we in Nederland een vrije energiemarkt. U kunt als consument zelf uw energieleverancier kiezen en bent niet meer gebonden aan uw regionale leverancier. Sindsdien zijn vele energieleveranciers op de markt gekomen, elk met hun eigen karakteristieken. Bespaar op stroom en gas en stap over op goedkope energie. Ga naar www.goedkopeenergie.com voor een overzicht van aanbieders, vergelijkingssites en achtergrondinformatie.
Pro Art
Pro art is één van de weinig overgebleven onafhankelijke grafische servicebureau's in Nederland en heeft ruim 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in bijna alle mogelijke grafische toepassingen.
StrakWerk
Strak en zakelijk. Dát is de stijl van StrakWerk! Spreekt deze stijl u aan en bent u op zoek naar een logo, huisstijl, flyer, brochure of een andere grafische creatie? Dan kan StrakWerk zeker iets voor u betekenen.
Prostech webhosting

Suppliers:

Duursport

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Wij zorgen voor gunstige inkoopprijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continu werken we aan het voordeel voor onze klanten. Door te bezuinigen en te automatiseren kunnen we u continu de laagste prijs garantie geven. Product elders in Nederland of België goedkoper gezien? Laat het ons weten!

MV Moves
MV Moves staat voor:

Motorisch remedial teaching
Ontspannings- en sportmassage
Verantwoorde trainingsschema's
Educatie
Sportbegeleiding

de Wintertriathlon Groningen is nog op zoek naar sponsoren!

Om de WTG 2014 tot een succes te maken is de organisatie hard op zoek naar sponsoren. In ruil voor een financiele bijdrage kunnen we op allerlei manieren reclame maken voor bedrijven maar uiteraard zijn we ook erg blij met andere manieren van sponsoring. Hebt u ideeën of kent u mensen die we zouden kunnen benaderen, laat het ons weten via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Alvast hartelijk dank namens het WTG bestuur.

WTGlogo

Sociale media

WTG is onderdeel van

Banner