Over ons

Naar aanleiding van het succes van de Wintertriathlon in Groningen in 2019 is in het najaar van 2020 de stichting Wintertriathlon Groningen opgericht. Deze stichting heeft als doel om de continuiteit in het organiseren van de Wintertriathlon Groningen te waarborgen en zo ieder jaar een Wintertriathlon te organiseren. 

Deze stichting wordt geleid door een bestuur. Het bestuur van deze stichting wordt in principe gevormd vanuit de drie organiserende verenigingen:

G.S.S.V. Tjas; de studentenschaatsvereniging
G.S.T.V. Tritanium; de studententriathlonvereniging 
G.V.A.V. Rapiditas; de ”burger”-triathlonvereniging.

Na de afgelasting van maart 2018 editie is het bestuur versterkt met nieuwe leden, zijnde Edwin Bleuming en Rik Harmsma, daarnaast is Martin Veenhuizen bereid gevonden om het bestuur in de breedst mogelijke zin te ondersteunen. Op dit moment is nog één vacatures (zie onder).

Vanaf het einde van de zomer vergader je maandelijks één keer en afhankelijk van je functie en je beschikbare tijd ben je nog een dagdeel in de week kwijt om je functie te vervullen. Op de dag van de Wintertriathlon ben je van ’s morgens vroeg tot eind van de dag bezig en in de week ervoor afhankelijk van je functie en je beschikbare tijd nog een aantal dagdelen.

Heb je interesse? Neem contact met de voorzitter op of met één van de andere bestuursleden. Afhankelijk van wat je wil, zijn er meerdere bestuursfuncties beschikbaar

NaamFunctie
Dennis WennemarsVoorzitter
Magriet van NispenWedstrijdsecretaris
VacantPenningmeester
Stephan BenningaCommunicatie + PR
Edwin BleumingTechnisch Coördinator
Rik HarmsmaVrijwilligers Coördinator
Martin VeenhuizenAdviseur